DROPSHOT
Dropshot Coffee Roasters își produc singuri cafeaua din materie primă de înaltă calitate și profile de prăjitorie obsesiv perfecționate. Au început activitatea în 2018 și au crescut atât de mult încât spațiul le-a rămas mic și neîncăpător.
Răzvan și Larisa au încercat să-și amenajeze noul spațiu de două ori, dar nu au trecut de la design la implementare. Așa că le-am propus să încerc eu. Pe atunci încă eram la început, așa că au spus un ”da” mai rezervat.
Așa am început proiectul pentru zona de cafenea și showroom, iar după 3 iterații, m-am apropiat de nevoile lor estetice și funcționale: stil minimalist, mobilier mobil și colțuri rotunjite.
Le-au plăcut comunicarea și viteza de lucru, așa că am extins proiectul la încă două spații esențiale dezvoltării afacerii lor.
Primul este zona de cupping (care apare în emisiunea Răzvan și Dani de pe Antena 1), unde se fac degustări și testări zilnic.
Al doilea spațiu este zona de training, unde se vor ține cursurile de barista și care poate fi folosită și pentru discuții cu clienții interesați să cumpere produse expuse în showroom.
Hai să punem planuri în mișcare.
Posibil să ai o cafeanea, o ceainărie, un boutique, un magazin gourmet, un brand de haine, un spațiu de birou sau un Airbnb pe care vrei să-l amenajezi diferit.
Dacă ești o persoană care face treabă din pasiune, proiectul tău poate fi următorul în povestea InMotion.